vineri, 12 februarie 2010

I-auzi 8-|


Cum spuneam clar si raspicat si anul trecut,urasc Valentine's Day.E o zi ca oricare alta.Nici macar nu e romaneasca.Toata lumea blah blah ' imi iubesc iubitu/iubita'.Bine frate iubiti-va,dar nu tre'sa afle toata Planeta noastra scumpa ,protejata si nepoluata.
Am fost azi in Winmarkt,inimioare peste inimioare si iar inimioare invelite in invelis cu inimioare.Urrrasc V Day,e asa banal.Ursuleti,bombonele, floricele blah blah.Eu am un ursulet primit de V Day.E adorabil.E unul din plusurile mele favorite.E de la Diverta.E frumos!L-am pastrat intact si asa va ramane.Mi-a dost daruit cu drag ( cred) .I-am dat si eu tot un ursulet,vai ce dragut.Dar a durat putin ,bla bla,o zi normala.
Asa cum spuneam,este o zi naspa!Vezi cupluri pe strada care-si dau limbi la propriu mai au putin si isi ling fetzele unul altuia.Si tu,eu,si multi altii stam si ne uitam la ei cu scarba.Intr-un fel ne bucuram ca nu facem asa,intr-un fel vine intrebarea " Dar,eu de ce sunt singur/a?".Ei bine,de smecher/a.
Pentru fete: Nu stiu de ce toate pitipoancele acum tin sa fie cu toti cocalarii "buni" din intreg orasul.Sau poate chiar si orasele si satele invecinate ca nu le opreste nimeni.Dar cum ramane cu vremurile cand stateai cu o persoana fiindca tineai la ea ,iar prezenta respectivului te facea fericita?Acum astea sunt iluzii.Iluzii,frate.Oare chiar am ramas printre singurele care mai fac asa?Probabil.Nu ma va vedea nimeni stand cu "unu' bun" doar fiindca e smecher/e popular/intoarce baii cu lopata",daca as avea norocul sa-mi pice iar pata pe cineva probabil ca m-as purta iar ca un copil si as incerca sa ma fac simtita.Uneori mi-as dori sa am si eu la cine sa ma gandesc.Vai.Neinteresant.
Am deviat de la subiectul "valentine's day".Doamne,ce e special la ziua asta?! Avem si noi o sarbatoare,Dragobetele.Nimeni nu mai baga asta in seama?Se pare ca nu.Acum sunt 'aluna' =)))))
Si sunt si suparata,probabil de asta am gandirea asta negativista asa.Trecuse mult de cand nu mai fusesem asa suparata.Defapt nu suparata,dezamagita.Dezamagita de faptul ca nimanui nu-i pasa.
Exista un miliard de motive in lume sa nu sarbatorim Valentine's Day,dar exista un miliard si inca unul sa il sarbatorim.

2 comentarii: