De ce calci pe amintiri?

Din moment ce eu nu mă cunosc aşa de bine,nu ştiu să mă descriu în niciun fel căci am impresia că mă schimb după cum bate vântul.Mi-am permis să întreb câteva persoane:
Alexa H : păi poţi să fi şi de treabă , dar uneori îmi vine să-ţi dau cu ceva în cap.
* Ştiu ! :)) *
Luigy : eşti drăguţă, sufletistă şi bună moral şi fizic.
* Mulţam :)) *
Raluca Puckie : ţâţoasă , puţin imatură,dar e ok la vârsta ta,puţin înţepată , dar în rest ok.
* Înţepată ?! *
Sergiu : eşti o pisică alintată fără simţul orientării.
* Esenţă de jeg bucureştean,vorba lui Ade. *
Kris: eşti drăguţă şi de treabă.
* Descrierea foarte originală.*
Ade super şmekeroasă : Ea e Adriana. N-am să-i spun Adri, nu-i place, zice că sună prea copilăros. Tipa bruneta, inocentă, care mă amuză de fiecare dată când vorbesc cu ea, tipa care vrea să-i fiu prietenă doar ei [here I am]; tipa despre care nu mai am ce să aflu, o simt ca şi când aş cunoaşte-o de o viaţă. Tipa cu gene pisico-omeneşti, tipa cu pozele, tipa de la care am melodii melancolioase bune de somn, tipa cu 34 sau 43, tipa cu "NO water". Tipa pe care nu poţi s-o uiţi, tipa de care n-are cum să nu-ţi pese, tipa la care ţin enorm, chiar dacă nu prea i-o zic.
* Te iubesc mult,bă ! *
Alyy: veselă mereu,încăpăţânată ca un catâr...[nu,nu am uitat că mi-ai stins ţigara în zăpadă]
* Nici eu n-am uitat că am rămas cu voi pe bancă că mă abandonaseră aştia :)) *
Bia: te îmbraci în roz chiar dacă eşti mortuară şi îţi place să mănânci .
* Şi eu te iubesc,Bia *
Anca: Adriana este miaunica mea, pisica pe care nu am avut-o niciodată şi n-aş vrea să o pierd. ea e prietena mea care stă în Ploieşti, cu care aş merge oriunde, indiferent de situaţie.nu vreau să te pierd niciodată, fiindcă eşti unică.
* Ştii că te ador.*
Corina:sincer eşti cea mai speriată de apă persoană din câte am văzut.eşti super de treabă şi super draguţă.ne ajuţi cu mult prea multe deşi nu merităm pentru că am îndrăznit să te udăm.ai un suflet mare din toate punctele de vedere.
* Şi eu te iubesc :)) *
Irina: păi din câte ştiu despre tine şi cât am ajuns să te cunosc. eşti o persoană foarte draguţă,simpatică şi te faci foarte repede placută şi eşti foarte foarte foarte de treabă şi ador să vb cu tine.ce să mai zic? şi că te iubesc.
* Şi euuu !*
Roxana: deci, eu, Roxxxana, o descriu pe Adrianna cu doi de n cam aşa: fată foarte cuminte, EXTREEEEEEM de sufletistă, cu capul pe umeri şi mereu gata să răspundă la tâmpeniile pe care le îndrug eu chiar şi noaptea când o trezesc din somn. Ştiu că-s cam insuportabilă, dar ea mă suportă că deeeh.. Adrianna e mişto.
* Încă am impresia că am visat,Rox ! *
Maria: să îţi spun părerea mea.eşti pitica mea şi aşa vei rămâne mereu.din clipa când ai început să plângi şi te-am luat în braţe m-am ataşat prea mult de tine.şi totuşi muream de tine când mă strigai pe hol [na că am recunoscut!] te iubesc mult,eşti frumoasă şi bună rau,nu eşti grasă deloc deci să îţi iasă chestia asta din cap, tot ce vreau de la tine e să nu mai fi aşa sensibilă şi să nu mai ai încredere în toţi pentru că toţi îşi bat joc intr'un sfârşit.[în afară de mine]te iubesc enorm de mult şi eşti una dintre cele mai bune prietene ale mele.plus că îmi ownezi o mare parte din inima mea mică.TE IUBESC PITICA MEA ADRY!
* Te super-iubesc,Măriuş. *
Patty: păi eşti de treabă,uneori exagerezi la unele chestii,nu ştiu să dau acum exemple,dar eşti de treabă.
* Ştiu,ştiu,de mult încerc să mă mai controlez,păcat că nu îmi iese. *
Monica:Păăăi… pe Miss Sensi Adrryanush (pentru mine este miss:P) nu o cunosc de mult timp. Ştiu doar că este o persoană bună în care pot să am încredere şi care va fi alături de mine când voi avea nevoie. Este o pisicuţă draguţă şi scumpă care vorbeşte mult şi repede şi nu o inţeleg la telefon şi care pune la suflet orice lucru care nu este important şi uneori este naivă. Deseori este cam prea protectivă.Aş îmbratişa-o chiar acum. Pare atât de fragilă, delicată. Şi este cam subnutrită. Plus că nu doarme. Cred că aşteaptă să vina afona de mine să îi cante ca să adoarmă.
Pe scurt este o scumpică sensibilicoasă.Te iubesc.
* Şi eu te iubeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc ! *
Marian: nu ştiu,te cunosc de 5 ani,prea puţin.
Ana: Păi, Adriana este în primul rând o pisică. Una frumoasă, cu ţâţele mari.O pisica de treabă care nu zgârie că n-are cu ce. Adriana e super. M-ar ajuta cu orice ar putea .Ăăă. Adriana e unică şi incomparabilă. Este frumoasă, deşi nu ştiu cât de sigură este de asta. Eu sunt sigură. Adriana este copil fericit.Adriana, te iubesc. Şi nu vreau să te iau de nevastă, nu vreau să mă bag în familia ta. Te pupa Ana.
* Narcisista lu' mama :x *
Scoică : înainte că ai poze bune, după uhm că eşti de treabă şi tot poze bune.
* Ciudat,dar drăguţ.*
Bogdan R: draguţă,simpatică,cu simţul umorului,cu ţăţe mari şi prietenoasă
* Oh vai sunt honorată *
Andreea Bubu:încăpăţânată,geloasă,ambiţioasă,certăreaţă(ştiu că îţi place să te iei de toate persoanele),o persoană care adoră animalele în special pisicile şi câinii,o fată care îşi doreşte să atragă atenţia, nu îi place faptul că familia ei se ocupă mai mult de sora ei.
* Adevăr grăieşti.*
Bogdan V : Adriana..eşti pur şi simplu tu..
* Asta ştiam şi eu,mulţumesc :)) *
nutty: eşti sexy şi râzi mult şi îţi iubeşti prietenii şi eşti geloasă.
* Şi eu te iubesc Iulia.*
Lavi : specială,good friend,inteligentă şi funny.
* Awwwww,scumpo :x *
Laura: Ada:crazy as her aunt , cu un simt al umorului iesit din comun ,cu capul unde trebuie sa-l aiba,mostenitoarea boxelor mele si a gurii mele mari (defect genetic) ,frumoasa foc (seamana cu.....mine,hihihi,cu maica-sa ),prea inteligenta pentru varsta ei,childish inca desi nu recunoaste ,la varsta critica in care copilaria se amesteca cu viata de adult .Fiica mea neoficiala pe care o iubesc cel mai mult pe lumea asta (impreuna cu Alexa pe care o consider sora ei si de Mousi,sotul meu) .Intr-un cuvant:Ada.

* Te iubescccc,cea mai smechera matusa >:) *