joi, 15 aprilie 2010

Ţăranca naibii.

Ce zi de tot căcatul. Am dat teză la istorie a 3-a oră frate ! Că nu putea nefututa aia să pună şi ea teza prima ora că o ţinea o scamă de pe bluză.Prima oră,germană.Dureri de burtă de îmi venea să plâng.Mă zvârcoleam în linişte în oră simţind cum durerea aia nenorocită mă consumă.Diriga mi-a zis că-s frumoasă.Ce draguţ din partea ei.Poate are dreptate.Eh,aş vrea eu.
A 2-a oră.Română.Trebea' să ne predea Mioriţa care fac pariu că ne-o dă la teza că-i mai proaspătă.Dar a fost profă drăguţă şi ne-a lăsat să repetăm.Era haos în clasă,normal.
Pauza mare.Se roagă Carmen de mine sa o însoţesc la magazin că moare de foame.Hai ok !
Pe drum,singura fază tare a zilei,nişte muncitori d-ăia constructori mi se adresează in mod direct ca nişte ţărani :
-Hei frumoaso ce ţâţe ai.
Îi răspund respectuos ca o domnişoară ce sunt :
-Da' ce pizda mă'tii vrei , cocalarule ?
Acea creatura pe cale de dispariţie îmi răspunde după un moment de gândire competentă asupra problemelor naţionale sau ale vieţii în general :
- Mânca-ţi-aş ţâţele alea.
Moment în care am fost jignită.Adică cum să mă mănânce el pe mine ?!
Îi strig cu toată dragostea mea :
-Mânca-mi-ai pu....
* Trece profu de tehnologie*
-Bună ziua domn' profesor.
-Salut ,fetelor.Dar ce este cu atitudiena asta agresivă,fetiţo ? mă intreabă cu mutra aia a lui de gay cu care l-a speriat pe frăţiorul de clasa a 5-a al Andreei când a intrat prima oară la ora de tehnologie.
-Eh domn' profesor , mi-a vorbit urât.

Se termină pauza.
TEZĂ !
Am ţipat toată clasa cum facem de obicei ca să avem noroc,dar de data asta am ţipat mai încet că erau şi specimenele de la C pe acolo şi ne era că fac preinfarct.
Vine disperata aia de geografie să ne asiste.Ne mută ea cum vrea că aşa a vrut muşchu' ei inexistent şi eu ajung in ultima bancă , iar lângă mine bineînţeles că erau specimene d-alea de la C.
Mă uit pe subiecte,mă cac pe mine când le văd că-s ca dracu,încerc să le fac.
Intr-o oră 7 subiecte dintre care 2 erau de povestit lecţii si de prezentat reforme si nu ştiu ce.Când dracu să prezint coişpe mii de d-alea în 60 de minute ?
Ajung în pauză,ne ia catastrofa aia de profesoare de geografie lucrările (eu am dat la istorie).Mă corectez cu Adina,amăndoua am greşit ca 2 proaste.Pe Adina o apucă bocitul.Eu sunt calmă.Mă uit la ea,ma abţin de la plâns.Ea plânge şi mai rău.Mă apucă şi pe mine un plâns d-ala cu lacrimi mari si dese.Iau 9 mama mă'sii de teza făcută de o profa nefutută bine când le-a facut ! Plâng ce plâng şi iar plâng şi într-un final mă calmez.


Ajung acasă le zic alor mei de teză,ei fac o criza de nervi,mă apuca iar plânsul.Mă calmez iar ,intru pe mess îi povestesc lui Ade aka Pep ce-am făcut la teză iar mă apucă bocitul.Mă calmez.Sunt înca semi-calmă.


Şi se mai termină o zi idioată.

2 comentarii: