joi, 10 iunie 2010

The end.


Gata şcoala,boss.Am terminat clasa a 8-a cu media nouă şapteş'cinci şi iau mirificul premiu întâi.N-am mai luat premiu' I dintr-a 5a când am avut 9,93.Sunt so fucking mândră !!!
Am făcut şi banchetul,a fost chiar mişto,m-am distrat,nu mai dansasem de mult timp.Bineînţeles că proful de desen s-a cam clămpănit şi mergea PUŢIN , deci vă rog,doar puţin strâmb.
A fost tare frumos,chiar şi la momentul de boceală.Adică băgaseră ăia tortul şi râdeam şi aveam un zâmbet lung pe faţă dublu cât diametrul capului.Dar am văzut-o pe Carmen că-şi ştergea lacrimile,melodia era melodia aia a noastră de boceală,we are the championsss.... şi îmi dăduseră şi mie lacrimile , dar le-am şters şi m-am concentrat la tort până a venit Alyy,colega mea de doişpe ani încoa plângând la mine în braţe * ALYY PLÂNGÂND !!! * şi am explodat,am izbucnit în lacrimi.Am văzut-o şi pe Blondă că plânge şi nu mă puteam abţine.Profa de română venise la mine când încercam în zadar să îmi opresc lacrimile cu un amărât de şerveţel şi mă întreabă ' ce faci , fată şi tu plangi ? ' şi-mi venea să sar pe ea să o îmbrăţişez şi să-i spun cât de dor îmi va fi de ea,însă m-am abţinut.
O sufocam pe Blondă cu îmbrăţişarea mea ' de bocit' şi mă înecam în lacrimi . Le-am luat la rând pe toate pe urmă cică să ne potolească au pus Vama Veche- 18 ani şi nu mai ştiu ce şi profii ne-au pus să cântăm să uităm de plâns,dar bineînţeles că toate plângeau şi cântau.
Pe urmă am aruncat nenorociţii de pantofi cu toc că nu mai suportam,cel puţin eu nu sunt obişnuită şi muream,îmi venea să ţip,nu mai suportam pantofii şi ne-am făcut puţin de cap desculţe.Nici n-am apucat să mâncăm din tort ! Am luat o linguriţă din glazură şi atât ! Unele nici măcar atât ! Am dansat dansul pinguinului şi Iasmina zicea că eu sar încontinuu,ce-i drept eu sutn energică şi-mi place să mă mişc,stânga-dreapta nu-i de mine .
Spre mirarea mea au fost doar vreo 500 de poze,făcute de cei din clasa noastră,că nu avem noi treabă cu cei de la A sau ăi' de la C.Dar a făcut profu' de sport 600 de poze cu Nikonu' lui,600 bă !
Tre' să aştept să intre Marian să ni le dea că lui i le-a pus pe un stick.600 de pozeeee,o să dureze o veşnicie să mi le dea.Dar asta e.Unele sunt chiar geniale.Mi-au plăcut cele de la Miss,le-a prins pe toate cu gura deschisă,inclusiv pe mine.Doamne când văd pozele îmi vine în mine ' ce dracu îmi stătea păru' aşa ? ce dracu e rochia aia pe mine? ce-i cu culoarea asta ?! ' şi mă gândesc că arătam ca naiba şi nici nu îmi păsa atunci.Mi-am pierdut floarea din păr pe la jumătatea banchetului şi mi-au mutilat-o ăştia pe ringul de dans de se făcuse ringul roşiatic.LOL.
Eram plânse,obosite,nemâncate,că nu a mâncat nimeni la banchet,duh,cu creierii zburând,capul bubuind şi n-am dormit mai deloc în noaptea aia deşi a 2a zi de dimineaţă trebuia să mergem la o fetiţă de a5a la ziua ei , la Bran .Am mers cu autocarul,am plecat pe la 9 juma' din faţa şcolii şi am ajuns acolo pe la 2 fără ceva că şoferul era cam prost şi cam plin de el,motiv pentru care cam făcea aia de engleză mişto de el şi se răstea ca disperata.A fost mişto,piscină gen,mâncare bună,că nu mai mâncasem de ceva vreme caşcaval pane.ne-au îndopat cu mâncare * ştiu eu că de fapt vor să ne mănânce de Crăciun,dar nu au vrut să zică , că ăsta e motivul pentru care ne-au umflat de mâncare * . Am stat să îmi usuc lenjeria cu feonul şi eram supărată că încă nu mă sunaseră părinţii să vadă dacă am ajuns şi eu întreagă.De obicei mă sună de 346773463936790862 ori şi atunci nimic . Am fost la castelul Bran,waaa fascinant,l-am mai văzut de 893679386 ori , dar nu contează,apoi la castelul groazei unde se pişau astea pe ele de frică.Eu m-am speriat când m-am văzut în oglindă =))) şi apoi când l-a întărâtat Iasmina pe ăla de după perdea şi în loc să o prindă pe ea de mâini,m-a prins pe mine şi dădea ca disperatul din mâini , iar mai apoi la trolul ăla de la sfârşit când a orăcăit la mine,i.am zis să mă scutească , că nu mă sperie şi s-a dus după celelalte fete care erau mai în spate să le sperie şi eu pe treptele spre ieşire râdeam de ele şi ăla s-a întors după mine şi m-am speriat şi am luat-o la fugă în 2-3-4-5 labe cum nimeream.=))
Am mâncat doua vafe genial de buneeeee şi m-am moscolit pe maieu de ciocolată ca de obicei ca un copil mic.
Am intrat în piscină în pantaloni blugi * aka pantaloni scurţi * şi era să mă înec p'acolo nu ştiu ce şi am stat să mă usuc , aranjez nu ştiu ce pentru petrecerea propriu zisă.M-am şi machiat ! Eu machiată ! Până şi la banchet am fost naturală,doar puţin waterproof mascara.
A fost prea mişto acest weekend.
Cam atât,
xoxo.

2 comentarii: