miercuri, 16 iunie 2010

Babe & co

Nu pot să înţeleg de ce toate babele când sunt patruj' de grade afară merg şi se plimbă peste tot şi leşină pe toate străzile , iar mai apoi se plâng la toate televiziunile că au venit ambulanţele după ele.Plus că trec prea multe ambulanţe şi eu niciodată nu am nimic roşu de care să mă ţin. * Da,sunt superstiţioasă. Şi ? * . Dacă ştii că nu suporţi căldura,de ce naiba să ieşi în oraş ? Doar ca să te bucuri că nu trebuie să plăteşti bilet la autobuz ? Eventual să faci cum mi-a făcut mie o babă de curând,m-a dat jos de pe scaun doar ca să se aşeze ea,iar eu ca să nu o înjur ,am împărţit cu Iasmina şi Iulia locurile,trei pe două scaune,naşpa.Oficial urăsc babele,sunt nasoale.Şi căldura e năucitoare,în joia aia înainte de premiere când am fo' la Mec ne lua pe noi cu leşin şi stări de greaţă darămite pe mămăiţele dornice de aventură în care clocoteşte sângele dreptăţii şi dorinţa de peripeţie.Hai ok,nu zic de bătrânii care merg să-şi cumpere medicamente,asta e altceva,poate chiar au nevoie neapărată de ele.Dar ceilalţi mă scot din minţi.În fine,oricum nu avem ce să le facem.

Atât despre babe deocamdată că-s cam lipsită de inspiraţie,dar revin.
Mă gândeam ieri cât de colosal ar fi să merg şi eu la Aerosmith.Să muriţi în chinuri aproape toţi care v-aţi dus ! V-aţi dus făr' mine,gunoaielor !
Şi m-am gândit cât de naşpa e,că nici la Ei Si Di Si nu am fost ! Şi îi ziceam Iuliei într-o zi că vreau neapărat la următorul lor concert . Dar mă gândesc că nu prea ar mai veni ei în România după ce rataţii de la vamă le-au cerut şpagă ca să poată ieşi din ţară.Gunoaielor,ne-aţi făcut ţara de râs,muriţi in chinuri adânci,plini de durere,cu intestinele pe afară,inima prăjită,găuri în cap,sânge pe haine,sânge ţâşnind din guriţele voastre murdare,dinţii sparţi şi ţipete adânci de durere,adânci de tot,ucidea-v-aş să vă ucid !
Sunt o sadică,ştiu.După filmul de ieri se trage.Unii ar zice că dorinţa mea brutală de a vedea durere şi de a simţi setea de sânge se află circulând printre vasele mele sangvine de felină ucigaşă.Prostii,sunt un înger.
Dar când fac optişpe ani,chiar am de gând să îi rog pe ai mei să mă ducă la TIR să învăţ să folosesc armele.Pentru propria-mi siguranţă,desigur.Ca să îi pot ucide pe cei ca pedofilul ăla ratat, împuţit, gunoi,căcaturi,căcaturi.
E pur şi simplu o dorinţă aprinsă de a face ceva pe care să nu pot uita,gen ucidere în masă or smth blah blaaaaah.

În fine.Citeam postul despre gândaci al unei amice şi mă pişam pe mine,mă sufocam de râs şi-mi ziceam că nu voi păţi asta prea curând , iar, după o luptă crâncenă cu un gândac naşpa negru şi văd trecând pe lângă mine o insectă oribila şi neagră.O furnică gigantică ! Mamă şi m-am panicat,urăsc gândacii,sunt groaznici,cum spunea şi ea în postarea ei.nu de frică,căci nu îmi pot face nimic,însă-s aşa de scârbooooooşi!
Îi urăsc atât de mult.Şi pe oameni îi urăsc.Nu îmi place că-s unul dintre ei.Oamenii-s tare răi.Nu se gândesc niciodată şi la alţii,doar la propria persoană.Nu se gândesc că dacă fac un anumit lucru,pe altcineva poate-l va răni acel lucru.Spun asta şi mă gândesc la ziua de 17 aprilie 2009.Cineva ştie despre ce vorbesc :)
Ştii,poate am putea construi o lume mai bună.Sau visez eu,fabulez şi aberez.Poate într-o zi cineva mă va ajuta în încercarea mea de a schimba lumea.Ce prostie,aberez.
În fine,nu mai am inspiraţie despre ce să scriu cum aveam mai devreme,revin dacă-mi amintesc.
L.E. Am aflat că vameşii cei retardaţi cu AC DC-ul au fost concediaţi !!! B-)
XoXo,
Pus.

Un comentariu: