vineri, 2 iulie 2010

Fericită ?

Mamă a trecut ceva de când n-am mai trecut pe aici.Mi-am făcut nervi,draci,m-am certat cu ai mei chestii trestii degeaba.Mi-era teamă că n-o sa fiu în stare să 'duc tradiţia familiei mai departe'.Oameni buni,oameni buni,am INTRAT IN LMV LA MATE INFO SIMPLU ! E posibil să fiu mai fericită de atât ? Nu ştiu.Nu simt că-s fericită.Alte lucruri mă fac fericită.Mă bucur că am intrat,ok.Dar...nu e acel sentiment de reuşită.Nu ştiu.Oricum sunt mulţi ţărani nenorociţi care ocupă locurile şi alţii rămân pe dinafară.Ştiu exemple destul de multe.
De exemplu,când mă pregăteam să intru în sală pt examenul oral de bilingv stăteam pe-o bancă şi comentam cu Laura de toţi ţăranii ăia fără minte care s-au dus cu găina,căţelu' , purcelu' la sub-braţ şi au trecut clasele cu 10.Mdeh şi noi muncim atât pentru nişte amărâte de note şi locuri la liceu şi ăia îşi asigură viaţa cu o gaină moţată.Aşa şi comentam eu cu Laura acolo despre cât de rataţi sunt ţăranii ăştia de vin la noi pentru liceu şi ghici ce ! Tipa de pe bancă împreuna cu mă-sa erau două ţărăncuţe veritabile care cică plecaseră de acasă de la 5 să ajungă la 8 la examen.WTF ! 3 ore,man ?! De unde dracului erau alea,din vârful dealului ? La propriu!
Am luat examenu' nu ştiu ce,am intrat şi la liceu.Şi ce-o fi o fi.Trebuie să mă împrietenesc cu viitorii colegi de la toate clasele de mate-info.Deja am ID-urile a trei dintre ei şi-s de treabă.Cred că va merge bine să mă împrietenesc.Cred.Sper.Că-s cam antisocială.Una dintre ele mi-a spus că poate o prietenă de-a ei îmi va cânta la chitară.Doamne ăi de cântă la chitară sunt cei mai geniali oameni de pe Pământ,frate ! Chiar şi ăla de cânta Vama Veche la chitară în pasaj,chitara e cel mai şmecher lucru :D Împreună cu aparatul de fotografiat,desigur.Aparatul MEU de fotografiat !<3 <3 <3 <3 <3

Melodia zilei ! :love:



XoXo,
Pus.

2 comentarii: